Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ducky GuildMaster

Založen: 10.8.2005 Příspěvky: 2814 Bydliště: Hostivice u Prahy
|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 12:32 pm Předmět: TEAM SPEAK 2 |
|
|
kód: | ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/teamspeak.org/releases/ts2_client_rc2_2032.exe |
Odkaz na TS2. Nekdo mi rikal ze by bylo dobre to sem hodit tak je to tu. _________________ BaZinka,Ducky, Micdie
Guild Master
 |
|
Návrat nahoru |
|
Desper Senior Spamer

Založen: 1.8.2005 Příspěvky: 2130 Bydliště: Mym domovem ztichla je putyka
|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 7:52 pm Předmět: |
|
|
Proc sem lidi nevkladate rovnou url??? To je vsude po celym foru tohle. Kdo se s tim pak ma kopirovat?  _________________ Jednou Templar, vzdycky Templar !!! |
|
Návrat nahoru |
|
Yoshua Mental Member

Založen: 21.10.2005 Příspěvky: 952 Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna c.p.4 & 6) / Templárské mesto
|
Zaslal: so říjen 27, 2007 12:57 pm Předmět: |
|
|
Desper napsal: | Proc sem lidi nevkladate rovnou url??? To je vsude po celym foru tohle. Kdo se s tim pak ma kopirovat?  |
Protože prý "pravidla fora" _________________ Catheriel Niiniel | Elf HNT 60 | Explorer | SM Tailor
Yeesha Pennen | Hobbit BRG 38 | SM Cook & Farmer
Loghan Greyfox | Man HNT 50 | GM Woodworker
Oire Dorthic | Dwarf RNK 37+ | T3+ Historian
Kakvaseovut | RVR R5 |
|
Návrat nahoru |
|
Jarin Van Fead Incredible Spamer

|
Zaslal: so říjen 27, 2007 1:02 pm Předmět: |
|
|
Desper napsal: | Proc sem lidi nevkladate rovnou url??? To je vsude po celym foru tohle. Kdo se s tim pak ma kopirovat?  |
lenochu  _________________ Jarin-Jsem najlepší lucištník na Dépécku. Na 30 kroku trefím mouchu do koulí.
Nobík - A mají mouchy koule?
Jarin - Ne,když jsem nablízku! |
|
Návrat nahoru |
|
Vretoman Jr.Member

|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 9:22 am Předmět: |
|
|
inac skuste ventrilo, som prekvapeny o kolko to ma cistejsi a zrozumitelnejsi zvuk ako TS _________________ Ja naj ... |
|
Návrat nahoru |
|
|