Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Infinitum Member

|
Zaslal: po září 29, 2008 12:14 pm Předmět: Kauza Pk |
|
|
Byl jsem rozhodly ze odejdu po tom co se stalo jak kazdy vi dal jsem do drazby muj baracek a shanel vetsi jelikoz jsem se chtel pokusit o zalozeni sve gildy kdyz jsem uvidel nabidku napsal jsem o foto baracku a dalsi informace dozvedel jsem se ze ten co to prodava ze mas Pk a zrovna u hated chvili jsme diskutovali na icq poslu vam co a udelejte si kazdy obrazek jaky chcete
Denzel_Washington ?(12:47):
ahoj nemas prosim screen toho baracku
AntiChrist! ?(12:47):
?au ?au to bohužel nemám bo tedka ani nelognu
ale je to domek ?51 jak jsou ty dlouhy d?evený bará?ky tak je to prvni lajna druhej od spoda takže docela slušný i pro pk pokud máš
Denzel_Washington ?(12:48):
jak je to velke ja prave ted prodavam muj maly byt a shanim neco vetsiho chtle bych zalozit guildu
AntiChrist! ?(12:48):
ee pro guildu to neni
za 15M ti prodám nej barák na dp
najem 500K
nejv?tši barák na dp
Denzel_Washington ?(12:48):
no ja sem prave chudej shanim neco maleho ja dam dokupy max tak 1,5milionu kdyz prodam veci
AntiChrist! ?(12:49):
to neni velkej barák je to jedna misnost
AntiChrist! ?(12:50):
se podivej
na dp strankach
mas najmy a souradky
Denzel_Washington ?(12:50):
az budu doma tak to omrkn ted sem v praci
AntiChrist! ?(12:50):
kk
pro? guildu zakladáš?
kolik máte lidi?
AntiChrist! ?(12:51):
jakej máte v?kovej prumer?
Denzel_Washington ?(12:51):
protoze odchazim z jedne kde jsem adept po nejakych nedorozumenich tak s kamaradem si chcem udelat vlastni nebo spise jen ja ale jeho sem premluvil aby bylaspon semnou abych tu guildu mel moznost zalozit
odkud?
Denzel_Washington ?(12:51):
me je 20 tomu memu kamaradovi take
templari
na co zakládat guildu o 2 lidech?
AntiChrist! ?(12:52):
to nezajdete ani dec..
možná dec zajdete
Denzel_Washington ?(12:52):
spolupravovali by jsme sguildou heroes a spolek
AntiChrist! ?(12:52):
mno já jsem takovej dp vyvrženec
je mi taky skoro 20
kdyby jste cht?li pomoct
ale asi chtit nebudete až se dozvíš kdo jsem
Denzel_Washington ?(12:53):
asi nejaky pk
AntiChrist! ?(12:53):
žádný nemám ale hodn? sem jich hral
naposledy Agronoma
jak dlouho hraješ?
AntiChrist! ?(12:54):
cht?l bych za?it na novo pvm a vybudovat si zas respekt u lidi co hrajou pvm jako amontka atd ale moje reputace neni taková abych se dostal kamkoliv do guildy
Denzel_Washington ?(12:54):
cca rok s dvoumesicni pauzou
AntiChrist! ?(12:54):
po roku zakladat guildu se mi zdá zbyte?ný nebudu ti nic rozmlouvat za rok se toho da stihnout hodn? pokud znáš bidase
Denzel_Washington ?(12:54):
ja u templaru byl adept tuhle nas pojeli pk a jelikoz m eznaji nejmin tak si mysli ze jsem praskac proto chci od nich odejit kdyz mi neveri nema cenu abych tam zustaval
AntiChrist! ?(12:55):
já už na dp mám všechno ale cht?l bych zase hrat pvm a to už pro m? je dost nedosažitelnej cíl..
hhh já jsem z hated byl jsem i v tlupe a v lawech
tebe vubec neznám a myslím žes nám nic nepráskl bo na templare narazime fakt jen nahodou
tam jim to v klidu mužeš ?ict a p?eposlat vypis z icq
Denzel_Washington ?(12:56):
no ty hated nas prave pojeli ja neznam nikoho jako pk a mam byt praskac docela dobry no ale tak co sem si rikal proc ja mam nekomu dokazovat neco co jsem neudelal tak se pokusim o vlastni zalozeni
ve hr emam nick templarsky rytir
AntiChrist! ?(12:56):
ee zta svím si musíš stát m? vyhodily z unholy dobrá guilda dobrý hra?i ale podezirali m? taky z praskání ikdyž sem nikdy nic nerekl
byl jsem spíš za modráky ale vyhodily m? tak sem je poslal dohajzlu a za?ali jsme je zabijet..
AntiChrist! ?(12:57):
jo to jsem videl neco mi to riká
hele opravdu stuj si za svím templari svou vynikající guilda a hodn? se od nich nau?iš..
jako new guilda se rozhodn? ve dvou lidech neprosadíte a nový lidi budete tahat jen t?žko
Denzel_Washington ?(12:57):
ano ja to vim asi sest lidi ani nechce abych odchazel ale asi dva me podezrivaji z toho ze protoze oni se mezi sebou znaji dobre
AntiChrist! ?(12:58):
hraju už pár let abych vedel jak to tu chodí a pokud seš už adeptem
nejde o to že t? podeziraj
jde o to že na tebe nemaj dukazy
pokud je budou mit je to jiná
ale nemaj nic sou to rozumný lidi pár jich znám t?eba pepu
AntiChrist! ?(12:59):
opravdu p?epošli jim tenhle rozhovor bo na templa?e když narazíme v dungu tak je to jen náhodou ..
posledni dobou nemáme žádný praska?e a když už tak jen nááhodou nekdo neco ?ekne a ten to pošle dál..
Denzel_Washington ?(12:59):
no nemaj ani jaky protoze jak rikam zadny pk ani neznam teda ted tebe a ja psal jasne pokud se to nevyresi tak odchazim protoze porad ti dva nebo vic lidi se na me bude divat s neduverou a ze zustanu leda se toto vyresi
Denzel_Washington ?(13:00):
no ted predvcirem jak jste cekali na nas kdyz jsme vysli fdd tak si mysli ze jsem to napraskal
AntiChrist! ?(13:00):
hele stuj si za svím radím ti dob?e u templaru se toho hodn? nau?iš sou to fpohod? lidi ale musíš si vybudovat respekt ?lenem se nestaneš za ¨tejden ale t?eba za pul roku
fdd tam jsem byl dokonce
eee náhoda
Denzel_Washington ?(13:01):
no zatim jsem u nich ted to bude 4mesice
na nahodu to bylo moc pripraveny
AntiChrist! ?(13:01):
na to jsme p?išly trošku jinak ale my jsme vas dobihali jenže to nám nevyšlo tak jsem navrhl to zkusit pojet na konci že tam neni gz jen for funn a vyšlo to .d
prave že vubec my jsme to dobihali za vama
AntiChrist! ?(13:02):
a pak jsme se na to vysrali vbo fire mistnost byla plna
a tam by jsme vychcipali
tak jsme se dohodli že pujdem na kop a pokempime to tam ?ekali jsme asi pul hodiny než jste p?išly
:
Denzel_Washington ?(13:03):
no jo ale kdo mi to bud everit kdyz to nekomu napisu
AntiChrist! ?(13:04):
nejd eo to kdo ti bude v??it ale že si sotjíš za svím nazorem když se necháš podlomit jasko já a necháš si vnutit to že seš práska? a kvuli tomu t? vyhod?j tak zapomen na to že by heroes a spolek s tebou spolupracovali když od templaru te vyhodily za práskání ned?lej to pro svoje vlastni dobro
já t? v celku vubec neznám je to jen na tob? co ud?láš ale nechci aby dalši dopadl stejn? jako já..
AntiChrist! ?(13:05):
Já jsem mimochodem Garadien a hraju ob?as Agronoma(Hated)
Denzel_Washington ?(13:05):
no heroes a spolek tam mam pratel ektere jsou z estejneho mesta a znam je real takze vi ze zadny praskac nejsem
takze jak rikam preberte si to jak chcete _________________ Je lepší žít jeden den jako lev, nežli sto let jako ovce |
|
Návrat nahoru |
|
Jarin Van Fead Incredible Spamer

|
Zaslal: po září 29, 2008 12:37 pm Předmět: |
|
|
Tak vidis :) nikam nechod!!!
Prece neodejdes kvuli tomu ze s vama sel rang lama, ktery nezna tracking. _________________ Jarin-Jsem najlepší lucištník na Dépécku. Na 30 kroku trefím mouchu do koulí.
Nobík - A mají mouchy koule?
Jarin - Ne,když jsem nablízku! |
|
Návrat nahoru |
|
Infinitum Member

|
Zaslal: po září 29, 2008 1:24 pm Předmět: |
|
|
ale nevim zdali dokazu byt nekde, kde me osocuji z neceho, co jsem neudelal a jeste bez jakychkoli dukazu je to pro me proste ted slozita situace _________________ Je lepší žít jeden den jako lev, nežli sto let jako ovce |
|
Návrat nahoru |
|

|
Zaslal: po září 29, 2008 1:41 pm Předmět: |
|
|
Ondro. Nikdo nenapsal vetu -> Ondra je praskac. Pouze bylo vysloveno ze bys to mohl byt ty. A rekli to lidi kteri te malo znaji a nemaji o tobe tvem chovani tvem postoji vuci hre a vuci nam zadnou predstavu, protoze te proste za tu dobu co u nas si nestacili vubec poznat. Kdyz ted odejdes opravdu si nijak nepomuzes. A navic nas pripravis o slusneho hrace,jakeho na DP uz nenajdem. Jednou z tebe bude dobry a verny Templar. Kdyz ted odejdes kvuli tomu ze nekdo pri myslence na to, jak nekdo praska jeho kamarady,myslim tim nas Templare, pouze tapal ve tme a lovil v kalnych vodach a nic nevedel a tak vyslovil tve jmeno..., nejen ze uskodis sobe jeste vic ale take uskodis nam a cele guilde. _________________ Jarin-Jsem najlepší lucištník na Dépécku. Na 30 kroku trefím mouchu do koulí.
|
Návrat nahoru |
|
Infinitum Member

|
Zaslal: po září 29, 2008 3:33 pm Předmět: |
|
|
ve spoustech vecech mas pravdu ale jde take o princip misto aby kazdy zacal u sebe a zamyslel se zdali nahodou nekomu neco nenapsal a pak kdyz se teda neco takoveho stane tak zacal prvne trosku vysetrovat a zjistit co se da tak ani za cely den se radeji to hned snazi nekomu prihodit bez nejakeho sebevetsiho prozkoumani ano mozna me nestacili poznat to ja nerikam a proc tedy nekdo soudi a hazi nejakou spinu na nekoho koho ani nezna? pokud chci nekoho soudit a hazet na nej nejakou spinu tak ho prvne poznam tedy abych vedel jaky ten clovek je muj nazor za kterym si stojim _________________ Je lepší žít jeden den jako lev, nežli sto let jako ovce |
|
Návrat nahoru |
|
Milosh Senior Member

|
Zaslal: po září 29, 2008 3:40 pm Předmět: |
|
|
prestan uz s tim hazenim spiny porad....Depka je taky v podezreni a co....vidis ze by tu delal nejaky divadlo? |
|
Návrat nahoru |
|
HANz User

|
Zaslal: po září 29, 2008 3:53 pm Předmět: |
|
|
Nic z toho, co jsem Ti vcera psal, jsi nepochopil Ondro. _________________ Templařský tlustowar |
|
Návrat nahoru |
|
Infinitum Member

|
Zaslal: po září 29, 2008 4:15 pm Předmět: |
|
|
Milosh napsal: | prestan uz s tim hazenim spiny porad....Depka je taky v podezreni a co....vidis ze by tu delal nejaky divadlo? |
bo hold kazdy je z jineho testa a nekomu to vadi a nekomu ne a zdali tobe by nevadilo kdyby si mysleli ze donasis pk aby sjizdeli lidi co s nema hrajes tak prosim _________________ Je lepší žít jeden den jako lev, nežli sto let jako ovce |
|
Návrat nahoru |
|
Infinitum Member

|
Zaslal: po září 29, 2008 8:11 pm Předmět: |
|
|
HANz napsal: | Nic z toho, co jsem Ti vcera psal, jsi nepochopil Ondro. |
mozna nepochopil ale to ty taky ne Hanzi. _________________ Je lepší žít jeden den jako lev, nežli sto let jako ovce |
|
Návrat nahoru |
|
Infinitum Member

|
Zaslal: po září 29, 2008 8:17 pm Předmět: |
|
|
jinak mildo jeste pokud je pro tebe tvoje cest divadlo tak to ti nezavidim ale me na me cti zalezi nevim co jineho bych na to uz mohl rici _________________ Je lepší žít jeden den jako lev, nežli sto let jako ovce |
|
Návrat nahoru |
|
HANz User

|
Zaslal: po září 29, 2008 8:52 pm Předmět: |
|
|
Infinitum napsal: | HANz napsal: | Nic z toho, co jsem Ti vcera psal, jsi nepochopil Ondro. |
mozna nepochopil ale to ty taky ne Hanzi. |
Tak ted jsi me opravdu rozesmal  _________________ Templařský tlustowar |
|
Návrat nahoru |
|
Infinitum Member

|
Zaslal: po září 29, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
HANz napsal: | Infinitum napsal: | HANz napsal: | Nic z toho, co jsem Ti vcera psal, jsi nepochopil Ondro. |
Tak ted jsi me opravdu rozesmal  |
tak se smej ale radeji budu rytir se cti nez bez ni.  _________________ Je lepší žít jeden den jako lev, nežli sto let jako ovce |
|
Návrat nahoru |
|
HANz User

|
Zaslal: po září 29, 2008 9:17 pm Předmět: |
|
|
Infinitum napsal: | HANz napsal: | Infinitum napsal: | HANz napsal: | Nic z toho, co jsem Ti vcera psal, jsi nepochopil Ondro. |
tak se smej ale radeji budu rytir se cti nez bez ni.  |
Mne spis prijde Ondro, ze se snazis utect od problemu misto toho, abys ho resil a snazil se nam dokazat opak. Ja uz Ti nemam co vic rict a dalsi dohadovani tady je zbytecny. _________________ Templařský tlustowar |
|
Návrat nahoru |
|

|
Zaslal: po září 29, 2008 9:20 pm Předmět: |
|
|
Budes rytir se cti. ale budes rytir bez pratel. Sam si si uz zvolil cestu. At je lepsi nez ta ze ktere si prave sesel. _________________ Jarin-Jsem najlepší lucištník na Dépécku. Na 30 kroku trefím mouchu do koulí.
|
Návrat nahoru |
|
Infinitum Member

|
Zaslal: po září 29, 2008 9:29 pm Předmět: |
|
|
HANz napsal: | Infinitum napsal: | HANz napsal: | Infinitum napsal: | HANz napsal: | Nic z toho, co jsem Ti vcera psal, jsi nepochopil Ondro. |
tak se smej ale radeji budu rytir se cti nez bez ni.  |
Mne spis prijde Ondro, ze se snazis utect od problemu misto toho, abys ho resil a snazil se nam dokazat opak. Ja uz Ti nemam co vic rict a dalsi dohadovani tady je zbytecny. |
resit problem vzdyt sem cel yproblem vyresil sice totalni nahodou ale jestli je pravda co ten kluk rikal tak vyresil tak jaky ze se stavim problemum a reseni _________________ Je lepší žít jeden den jako lev, nežli sto let jako ovce |
|
Návrat nahoru |
|
|