Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ian Member

|
Zaslal: st květen 13, 2009 3:14 pm Předmět: Ian alias Renji |
|
|
Zdarec palec.
Me real jmeno je Marek(21) a rad bych se stal jednim z Templaru:)
Co se tyka mych zkusenosti, uz je to pomerne dlouhá doba, co jsem poprve nainstaloval Ultimu a nalogl na shard DP, tusim zhruba 5 let. Za tuto dobu jsem toho uprimne moc nestihl napachat. Vetsinou jsem trenoval, makril a pozdeji jsem se placal v lehcich dungueonech.
Mou prvni postavou je paladin Ian, dale pak ranger DarkDog (taming 40%) a karikatura maga Renji.
Za jmenem jsem doposud nosil zkratku guildy Lord British Academy. Jeji rady opoustim kvuli slabe ingame aktivite.
S paladinem jsem byl chvilku v Orderu, ale preferuji PVM a proto jde frakce momentalne stranou:)
Jsem "pracujici" clovek, tudiz hravam spise po vecerech. Teoreticky bych mohl klikat vzdy v pracovni dny, ale prakticky semtam zajdu na pivko a to vetsinou s Balsamem kdyz jsou penize
Pkcka jsem nemel, nemam a mit nebudu, prohrešky zadne.
Mezi vas se chci dostat protoze verim, ze jste fajn parta co bere hru s nadhledem, protoze hledam aktivni guildu a protoze Muad je buh! |
|
Návrat nahoru |
|
Desper Senior Spamer

Založen: 1.8.2005 Příspěvky: 2130 Bydliště: Mym domovem ztichla je putyka
|
Zaslal: st květen 13, 2009 4:00 pm Předmět: |
|
|
Tohle je husta prihlaska  _________________ Jednou Templar, vzdycky Templar !!! |
|
Návrat nahoru |
|
Deathka Senior Member

|
Zaslal: st květen 13, 2009 4:27 pm Předmět: |
|
|
pekna prihlaska,v pohode typek,tusim ze sem s tebou byl to neuspesny dojo :P |
|
Návrat nahoru |
|
Trinity Jr.Member

Založen: 3.12.2008 Příspěvky: 241 Bydliště: Ja jsem vsude zdejsi :P
|
Zaslal: st květen 13, 2009 4:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, prihlaska pekna... Jsem pro zarazeni do Lukasova Bojujiciho Ancablu.  _________________ Je to jen HRA...
Def.: Hra je cinnost, která nemusí mít vždy konkrétní smysl, avšak jejím cílem je zábava, radost a relaxace... |
|
Návrat nahoru |
|
Ian Member

|
Zaslal: st květen 13, 2009 4:59 pm Předmět: |
|
|
Deathka napsal: | tusim ze sem s tebou byl to neuspesny dojo :P |
Jojo, ja a cler jsme si davali ty packy s flame trfidama jako lusk To byl vtip nejvetsi  |
|
Návrat nahoru |
|
Festr Jr.Member

|
Zaslal: st květen 13, 2009 6:20 pm Předmět: |
|
|
Trinity napsal: | Ahoj, prihlaska pekna... Jsem pro zarazeni do Lukasova Bojujiciho Ancablu.  |
Tam jsem jenom ja :(
Prihlaska je pekna :) Ale buh neni Muad prichazi novej buh.. A jestli ctes muj post tak ctes jeho prvni slova k tobe .. Ver me a uctivej :D _________________ F:Kam mam prijít ?
L:tt
F.Co deláš ?
L:Já nepiem
F:Deš prska
L:Som lama :( Pristo ides ty Fester ) |
|
Návrat nahoru |
|
Arim Jr.Member

|
Zaslal: st květen 13, 2009 7:46 pm Předmět: Re: Ian alias Renji |
|
|
Proc ? _________________ Stary mrzuty kocour co nema rad pondelky ... |
|
Návrat nahoru |
|
Ian Member

|
Zaslal: st květen 13, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
Popravde tva otazka jistym zpusobem otrasla mou virou. Proc? Proc pojemnovavame sve verne ore jmenem Muadjebuh? Jak tato vira vubec vznikla? Ale muj duchovni radce me uvedl zpet na cestu spravnou. Muad je buh uz jenom z tech duvodu, ze
1. Muad když dostane cc mezi t?ema LD tak neum?e
2. Muad umi hazet rychlozdi z hlavy
3. Muad umi za maga 7 sumu najednou
:o)
Trinity napsal: | Jsem pro zarazeni do Lukasova Bojujiciho Ancablu. |
Copak je Lukasuv Bojujici Ancabl? :)
Naposledy upravil Ian dne st květen 13, 2009 8:55 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
Vitasho Senior Member

|
Zaslal: st květen 13, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
Pro no :P _________________ Pomateny blazen, byvaly Templar. |
|
Návrat nahoru |
|
Desper Senior Spamer

|
Zaslal: st květen 13, 2009 9:00 pm Předmět: |
|
|
No to co pises o Panu Kolackovi zni vazne dost bozsky. Popravde je to sranda i kdyz to neni az tak pravdive. Ale v te spouste dungu co jsem s tim bezmikrofonovym clovekem zazil jsem si vic nez parkrat myslel ze by to i pravdy byt mohla.
Ale buh to neni. Buh je jen jeden a to je Sid - Buh chlastu a kalby. _________________ Jednou Templar, vzdycky Templar !!! |
|
Návrat nahoru |
|
Lukas Senior Spamer

Založen: 10.8.2006 Příspěvky: 1629 Bydliště: Svlovenska strana TT
|
Zaslal: st květen 13, 2009 9:01 pm Předmět: |
|
|
ajeje dalsi muadovec vitam ta u nas hod si nas do icq
PS: 1-2 dni teraz budem off musis zohnat instalacku uo preinstaloval som wim lebo som us nemohol bez restartu ani relognut _________________ Lukas-paladin
Lukas II-mag |
|
Návrat nahoru |
|
Jarin Van Fead Incredible Spamer

|
Zaslal: čt květen 14, 2009 6:28 am Předmět: |
|
|
Meli by sme Templare rozpustit a zborit hrad ;)
vsichni tady veri v nejakeho falesneho Boha  _________________ Jarin-Jsem najlepší lucištník na Dépécku. Na 30 kroku trefím mouchu do koulí.
Nobík - A mají mouchy koule?
Jarin - Ne,když jsem nablízku! |
|
Návrat nahoru |
|
Arim Jr.Member

|
Zaslal: čt květen 14, 2009 12:05 pm Předmět: |
|
|
Ian napsal: | Popravde tva otazka jistym zpusobem otrasla mou virou. Proc? Proc pojemnovavame sve verne ore jmenem Muadjebuh? Jak tato vira vubec vznikla? Ale muj duchovni radce me uvedl zpet na cestu spravnou. Muad je buh uz jenom z tech duvodu, ze
1. Muad když dostane cc mezi t?ema LD tak neum?e
2. Muad umi hazet rychlozdi z hlavy
3. Muad umi za maga 7 sumu najednou
:o)
|
Hmmmm ten popis sedi spise na Caka Norise  _________________ Stary mrzuty kocour co nema rad pondelky ... |
|
Návrat nahoru |
|
Desper Senior Spamer

|
Zaslal: čt květen 14, 2009 4:50 pm Předmět: |
|
|
No podle toho co ja vim tak Muad nepouziva na zdi ani kouzlo ani svitek, ale diky rozhrani na monitoru se jeho zdi objevuji tam kam se podiva v milisekundovych rozestupech, narozdil treba od Pepy ktery pouziva v podobnem tempu jinou technologii a to je elektronicka tuzka.
Nas treti supermag Jarin zase pouziva technologii DefaultStoneWall ktere sice padaji kosmickou rychlosti ale nikdy nevite kde se objevi. Coz pochopitelne nevi ani samotny supermag. _________________ Jednou Templar, vzdycky Templar !!! |
|
Návrat nahoru |
|
Lukas Senior Spamer

Založen: 10.8.2006 Příspěvky: 1629 Bydliště: Svlovenska strana TT
|
Zaslal: čt květen 14, 2009 4:52 pm Předmět: |
|
|
Desper napsal: | No podle toho co ja vim tak Muad nepouziva na zdi ani kouzlo ani svitek, ale diky rozhrani na monitoru se jeho zdi objevuji tam kam se podiva v milisekundovych rozestupech, narozdil treba od Pepy ktery pouziva v podobnem tempu jinou technologii a to je elektronicka tuzka.
Nas treti supermag Jarin zase pouziva technologii DefaultStoneWall ktere sice padaji kosmickou rychlosti ale nikdy nevite kde se objevi. Coz pochopitelne nevi ani samotny supermag. |
To vies my smrtelnici musime pouzivat zvitky  _________________ Lukas-paladin
Lukas II-mag |
|
Návrat nahoru |
|
|