Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Desire User

|
Zaslal: so červen 26, 2010 9:09 am Předmět: Desire vampire |
|
|
Zdravim guildu Templari.Moje meno v rl je Igor mam 21 rokov a pochadzam z Puchova.V hre mam postavu upira,ktory sa vola Desire.Je to moja jedina postava{srdcovka},vsetky dolezite skilly ma max.Co sa questov tyka,tak imunitu ma a pred nedavnom sa mi podarilo splnit aj quest Kamennej pesti,co zatial povazujem za moj najvacsi uspech v Temnom Raji.V inych guildach som este nebol a to z dovodu,ze som do teraz nemal tolko casu hrat pretoze som sa venoval dost skole a tak.No teraz po roku +- som sa odhodlal si podat prihlasku do nejakej guiildy,pretoze budem mat na hru kopec casu kedze sa mi uspesne podarilo dokoncit dalsi rocnik na VS.PK charakter nevlastnim a ani neplanujem.Prohresky tiez nemam.Preco som si vybral zrovna vasu guildu?No uz od zaciatku hrania vam fandim,ste aktivni,pripadate mi byt fajn parta ludi,podla vyjadrovania na strankach ani namysleni nieste..no presne nieco take potrebujem kedze niesom ziaden skillovy hrac.
Kontakt na mna:
môj kontakt : 612982295
S pozdravom Desire !
Naposledy upravil Desire dne ne červen 27, 2010 11:27 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
Freak Senior Member

|
Zaslal: so červen 26, 2010 9:51 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
Nejak ti tam ulitl ten kontakt, tak ho dopln :)
A abych usetril praci clenum, zeptam se te sam :)
Jake dungeony uz jsi prosel?
Cim budes prinosem pro guildu?
Planujes jeste dalsi charactery?
Mapa, Ventrilo, TeamSpeak 3 mas?
Nic vic me nenapada, preju hodne stesti :) _________________ B Team
Freak, the Cleric (Lezak)
Muratore, The Mage (Massonka)
Cruor, The Vampire (Krutor)
Manny, The NB Ranger
Sheldor, The NB Warrior |
|
Návrat nahoru |
|
Deathka Senior Member

|
Zaslal: so červen 26, 2010 12:06 pm Předmět: |
|
|
neznam sice quest kamenne pesti,ale tipl bych ze myslis brujah(ston garga) nebo mas uz i impa? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
Jarin Van Fead Incredible Spamer

|
Zaslal: so červen 26, 2010 1:39 pm Předmět: |
|
|
Zdar
a ja budu zly. Co mam chapat pod pojmem, niesom ziaden skillovy hrac?
Znamena to snad ze nam budes v dungu na obtiz? _________________ Jarin-Jsem najlepší lucištník na Dépécku. Na 30 kroku trefím mouchu do koulí.
Nobík - A mají mouchy koule?
Jarin - Ne,když jsem nablízku! |
|
Návrat nahoru |
|
Vitasho Senior Member

|
Zaslal: so červen 26, 2010 3:24 pm Předmět: |
|
|
Ty jsi dal stona, s tebou nemluvim.
Jinak k veci, pro vyzkouseni a potrapit :p _________________ Pomateny blazen, byvaly Templar. |
|
Návrat nahoru |
|
Desper Senior Spamer

Založen: 1.8.2005 Příspěvky: 2130 Bydliště: Mym domovem ztichla je putyka
|
Zaslal: so červen 26, 2010 5:38 pm Předmět: |
|
|
To je skoro jako zazrak tohle. Ne ze bych byl hned unesenej z nejakyho novacka, ale "jedna postava, zadny prohresek, bez PK, zadna guilda" to jako neposkvrneny, neskazeny *cenzura* komunitou na DP? Takovej hrac snad ani neexistuje uz. Urcite zkusit a poradne ztyrat. Ne ze by zrovna only vamp bylo nejaky terno, ale prihlaska ma sve klady. _________________ Jednou Templar, vzdycky Templar !!! |
|
Návrat nahoru |
|
Balsamiko Senior Member

|
Zaslal: so červen 26, 2010 5:50 pm Předmět: |
|
|
tim chtel desper akorat rict, ze kdybi byl z byvale nemesis tak bys mel jeste vetsi plus  _________________ Balsamo - Warrior
Kurt Cobain - Ranger
Rob Halford - Necr |
|
Návrat nahoru |
|
Desire User

|
Zaslal: ne červen 27, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
Zdravim vsetkych.No presiel som deceit, stare shame,ice,wrong,hytloth,terathan keep a to covetous stare vraj je teraz nejake zmenene.Moc ich nebolo vzhladom na to ze som nebol moc aktivny a vzdy som sa iba tak nahodne prikotulal k nejakej vyprave :).Do guildy neviem cim by som mohol prispiet..zarucit vam mozem iba moju ochotu a priatelstvo.Dalsie charaktery zatial neplanujem,chcem sa naucit hrat poriadne upira.Mapa,VT,TS mam(mam aj mikrofon).Jarin co sa tvojej otazky tyka,ci vam budem v dungu na obtiz...nechcem na to davat odpoved aby som neklamal..na to vam mozem len povedat aby ste skusili a sami uvidite :)
P.S.-Ospravedlnujem sa za neskoru odpoved,bol som mimo mesta |
|
Návrat nahoru |
|
Desper Senior Spamer

Založen: 1.8.2005 Příspěvky: 2130 Bydliště: Mym domovem ztichla je putyka
|
Zaslal: ne červen 27, 2010 2:33 pm Předmět: |
|
|
Jarin je v dungu taky na obtiz a podivej kam to dotahl.
add Balso:
Jakakoliv souvislost s Nemesis je tezkou pritezi. _________________ Jednou Templar, vzdycky Templar !!! |
|
Návrat nahoru |
|

|
Zaslal: po červen 28, 2010 11:44 am Předmět: |
|
|
Ja bych mel jeste jeden dotaz.
Nedokazu si moc dobre predstavit, jak ses prikotulal k nejake vyprave? S kym si teda chodil ty dungy? _________________ Jarin-Jsem najlepší lucištník na Dépécku. Na 30 kroku trefím mouchu do koulí.
|
Návrat nahoru |
|
Desire User

|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 9:33 am Předmět: |
|
|
prepac ze som sa nemal cas skorej ozvat, Som behal po pohovoroch lebo si hladam niaku brigadicku na leto
no a tie dungy som presiel z Mihalom z VIR. on ma vzdy zavlal na niaky dung aj mi pomahal z questami mi vzdy poradil |
|
Návrat nahoru |
|

|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 10:28 am Předmět: |
|
|
Desire napsal: | prepac ze som sa nemal cas skorej ozvat, Som behal po pohovoroch lebo si hladam niaku brigadicku na leto
no a tie dungy som presiel z Mihalom z VIR. on ma vzdy zavlal na niaky dung aj mi pomahal z questami mi vzdy poradil |
Proc nejdes k VIR? _________________ Jarin-Jsem najlepší lucištník na Dépécku. Na 30 kroku trefím mouchu do koulí.
|
Návrat nahoru |
|
Desire User

|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 5:33 pm Předmět: |
|
|
lebo niesu az taky aktivny aky boly. Tak preto som si dal prihlasku k vam |
|
Návrat nahoru |
|
Balsamiko Senior Member

|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 9:45 pm Předmět: |
|
|
Desire napsal: | lebo niesu az taky aktivny aky boly. Tak preto som si dal prihlasku k vam |
to znamena pokud u nas aktivita bude na bodu mrazu, tak odejdes? _________________ Balsamo - Warrior
Kurt Cobain - Ranger
Rob Halford - Necr |
|
Návrat nahoru |
|

|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 10:13 pm Předmět: |
|
|
Desire napsal: | lebo niesu az taky aktivny aky boly. Tak preto som si dal prihlasku k vam |
Ale my sme taky aktivni a chceme aktivni lidi :( _________________ Jarin-Jsem najlepší lucištník na Dépécku. Na 30 kroku trefím mouchu do koulí.
|
Návrat nahoru |
|
|