Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Puma PowaH Moderator

|
Zaslal: pá březen 02, 2007 12:13 am Předmět: Kodovani cestiny |
|
|
Upozornuji uzivatele na zmenu kodovani UTF8.Proto, aby se vam dobre zobrazovaly znaky tak prepnete v prohlizeci kodovani na UTF8 _________________

Naposledy upravil Puma PowaH dne st prosinec 10, 2008 5:43 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
Ducky GuildMaster

Založen: 10.8.2005 Příspěvky: 2814 Bydliště: Hostivice u Prahy
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 4:02 pm Předmět: |
|
|
Takze kodovani na tomto foru je totalne dojebany ono je to cely totalne dojebany ze se divim ze to funguje :p NEjde mi ani opravit diakritika ani nejde forum prevest na novejsi verzi phpbb3.
Mam na vas tedy otazku. Chcete nove forum phpbb3 s funkcni diakritikou a zacneme pekne od piky?(jenom bych sem prepsal dulezite veci jako info k dungum, questy atd) Nebo se na to mam vykaslat a dokud todle bude jaks taks fungovat tak to nechame? _________________ BaZinka,Ducky, Micdie
Guild Master
 |
|
Návrat nahoru |
|
Jarin Van Fead Incredible Spamer

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
Jak chces
budto bych to nechal jak je a nebo to prekopal uplne _________________ Jarin-Jsem najlepší lucištník na Dépécku. Na 30 kroku trefím mouchu do koulí.
Nobík - A mají mouchy koule?
Jarin - Ne,když jsem nablízku! |
|
Návrat nahoru |
|
Kudrys Senior Member

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
me osobne to stary nevadi a zvykl sem si....ale v podstate je mi to jedno :) _________________ **Kudrys - Paladin** (vzdy uhne pak lehne)
**Deepnegr - Negr**
**Last Real G - kraft** (posledni poctivy) |
|
Návrat nahoru |
|
Desper Senior Spamer

Založen: 1.8.2005 Příspěvky: 2130 Bydliště: Mym domovem ztichla je putyka
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Muzes to nove delat pomalu, pripravovat ho, at te to netlaci nejak. Az to budes mit ready tak to prehodis. _________________ Jednou Templar, vzdycky Templar !!! |
|
Návrat nahoru |
|
|